Sunday, April 27, 2008

Meil juhtub koolis nii naljakaid asju

On eesti keele tund, Rasmus Leini jäi tunnis magama. Kui õpetaja tuli tema juurde ei ärganud ta ikkagi. Õpetaja ütles:”Uu ärka üles”. Ta ärkas ja kõik naersid ta üle. Pärast kui ma ütlesin talle lihtsalt, et ta oli kaua üleval, tuli ta mulle kallale. Tema jäi süüdlaseks, mis oligi tõsi.




2. lugu

Kui meil oli tuletõrjeõppus, siis oli eesti keele tund, kui anti häire siis jõudsid klassist välja kõik kuskil poole minutiga. Me võtsime õues paaridesse ja läksime võimla majja. Kõik muretsesid enda kraami pärast mis neil kotis oli. Kui olime võimlas istunud kuskil 5 minutit siis tuli direktor Hendrik Agur ja hakkas läbi ruupori rääkima, et ajad väljajõudmisega olid fantastilised. Ta kiitis meid kõiki ja tänu sellele õppusele ja eesti keele tund enamjaolt ära. Me taandusime klassidesse ja tunnikell helises ning kõik jooksid vahetundi.



3. lugu

Kui me tegime lumesõda, siis meie võitsime, a-kad said pähe. Ma räägin täpsemalt kuidas see juhtus.

Me ootasime õues ja kui nad tulid tegi me neile laviini, nad jooksid lumisele alale ja hakkasid vastu pommitama. Me tegime tormijooksu ja nad taganesid. Kui meil said pallid otsa hakkasid meid pommitama ja said osa ruumist tagasi. Meile tulid siis appi kuuendikud. Nad põgenesid ja meie olime võitnud.

4. lugu

Meil tuli kuuendike vastu sõda, meid oli rohkem. Algul olid nad tugevamad, kuid kui me end kogusime, siis saime me varsti jalule. Me viskasime Headshote (päheviskeid). See oli väga tore. Me võitsime neid haledalt ja nad taganesid jooksuga ja me viskasime selle käigus neid sajaga. Me olime võitnud, see oli möödas ning see kõik oli väga tore.

Järelsõna: Meil on veel naljakaid lugusid juhtunud, kuid neid ei jõua ma kokku loendada. Meie koolis saab ikka palju nalja. Kui kõik naljad kokku lugeda saaks vähemalt 10 A4 lehte.

Pildid on hangitud photobucket.com-ist

2 comments:

Lilleke :) said...

Hästi lahedad jutud olid muidu aga mis osast oli tuletõrjeõppus naljakas? See kuidas Leini magama jäi oli muiduga hästi lahe :) Sa kirjutad suhteliselt huvitavalt ka.

renek said...

Head jutud, aga natukene lühikesed.
Aga muidu oli kõik väga hea!